ОВЕН – периодът до 20 юли няма да е особено спокоен

...
ОВЕН – периодът до 20 юли няма да е особено спокоен
Коментари Харесай

Какво са ви приготвили звездите за месец юли

ОВЕН – интервалът до 20 юли няма да е изключително спокоен за вас и връзката ви с близките може да бъде затруднена. Но все пак имате отлични шансове да превъзмогнете много от компликациите и да се наложите над конкуренцията до 10 юли. Дните дотогава са наситени и с доста интензивни прекарвания в съкровен проект при по-младите представители на знака – любовните връзки ще са бурни и буйни. Трудно ще устоите на нечий сексапил, а и вие самите сте като магнит за противоположния пол. Чудесно време за пътувания и почивки. До 10 юли не се занимавайте с уреждането на значими документи, фамилни въпроси и роднински взаимоотношения. След 10 юли тези въпроси ще се разрешат по-лесно и във ваш интерес. Между 16 и 22 юли не се налагайте в общуването, не реагирайте прекомерно извънредно. Препоръчително е да не рискувате и да се предпазвате от неприятности.

ТЕЛЕЦ – Венера в Лъв през първата половина на месеца може при някои от вас да увеличи градуса на напрежение в партньорските връзки. Ще изпитвате мощна потребност от топлина и обич, само че е целесъобразно да не давате мотиви за ревнивост на обичания човек. Периодът не е добър и за капиталовложения. Има възможност от финансови загуби. Между 19 и 27 юли Меркурий в Лъв пък образува неподходящ аспект с Уран в Телец. В този период от време е нараснала заплахата от разногласия, загуба на документи или неприятности с такива, на багаж или телефон, за щета на домашен електроуреди или друга техника, за транспортни произшествия и други. Избягвайте тогава пътешестване на дълъг път и бъдете по-внимателни. Марс в Дева след 10 юли дава добра опция за изяви, достижения и победи над съперници, в разногласия за наследства, за приемане на чакано финансиране. 

БЛИЗНАЦИ – възползвайте се от цялостната звездна естетика и поддръжката на звездите във всички посоки до 10 юли. Не че по-късно няма да ви върви, само че Марс в Дева след 10-ти ще затруднява, ще увеличи напрежението в всекидневието ви – при някои в дома и фамилията, при други в работата и взаимоотношенията с сътрудници или шефове. Но най-осезаемо ще го усетят майските Близнаци този месец. Грижете се през втората половина на юли повече както за себе си, по този начин и за членовете на фамилията си. На 29-ти и Меркурий навлиза в Дева и ще се причисли през август към Марс. Ще затрудняват общуването, договорните връзки в бизнеса. Не са изключени проблеми от здравословен темперамент както при вас, по този начин и при непосредствен родственик. Шофирайте и работете с документи или с машини по-внимателно. Избягвайте спорове с родственици и други хора, не купувайте нова техника.

РАК – като цяло месец юли за вас се обрисува по-спокоен и сполучлив. Няма да ви липсват нито пари, нито внимание от страна на обичания и топлина в интимните връзки. Но до 10 юли в това число при някои от вас може да зародят грижи с някое от децата (както и сред 21 и 27 юли) или нуждата от решение на значим финансов въпрос. Не харчете ненужно и наблюдавайте детето си, с цел да не ви ядоса с някоя недомислена постъпка. Периодът след 11 юли е доста потребен за вас и можете да разчитате на придобивки и позитивни прекарвания, макар напрежението в някои от дните. Много от вас ще получат поддръжка от страна на другар или високо сложена персона във значими моменти. Успех ще имате в покупко-продажби и договаряния, в връзката и пътуванията, в уреждането на документи, в изпити и състезания за работа. Погрижете се за родителите при нужда. 

ЛЪВ – напрежението и компликациите завършват последователно за вас. Единствено през първите 10 дни родените след 10 август Лъвове би трябвало да бъдат изключително внимателни, до момента в който Марс е в Лъв и в рисков аспект към Уран в Телец. Не предприемайте опасности до 10 юли в това число. Внимавайте за спорове, произшествия и неприятности от друго естество. Склонни сте към несдържаност и прекаленост в дейностите. Възможни са също финансови загуби, проблеми с родственици или на работното място. От 11-ти Марс към този момент е в Дева и част от проблемите ще се разрешат през втората половина на юли. Венера в Лъв е ретроградна от 23 юли и може да утежни взаимоотношенията с сътрудници или съперници, да зародят финансови грижи и закъснение на заплащания. Не взимайте и не давайте пари в заем. От 29-ти нататък имате положителни благоприятни условия за облаги и последователно ще се стабилизирате.

ДЕВА – до 10 юли в това число не се доверявайте на никого, изключително във връзка с пари и обещания за огромни бъдещи облаги. С навлизането на Марс в Дева сред 13 и 22 юли може да зародят съществени проблеми. Това важи най-много за родените през август Деви. Енергия и възторг няма да ви липсват, само че не трябва да предприемате рисковани дейности. От вас се изисква да шофирате по-предпазливо и да не се замесвате в неприятности. В връзките с хората също бъдете търпеливи, избягвайте прекомерно остра рецензия и спорове. Не се доверявайте на инцидентни хора. Грижете се за себе си и здравето си. Намирайте време за разходки измежду природата, за всевъзможни други развлечения. При заболели и възрастни хора може да има краткотрайно утежняване на положението. Септемврийските Деви ще се радват на повече естетика в обкръжението, триумфи и цялост в дома и фамилията. 

ВЕЗНИ – до 22 юли ще се чувствате много натоварени с отговорности, изключително на работното място. Пазете персоналните си секрети, в случай че желаете да не излязат нескрито, което от своя страна да докара по-сериозно напрежение в връзките след 21-ри. Не се натоварвайте прекалено много физически и прочувствено, с цел да не зародят здравословни проблеми. Шофирайте рационално и най-много трезви. Ако съумеете да запазите салдото в себе си, нищо от описаното няма да наруши спокойствието ви. Около 21 – 25 юли бъдете деликатни с финансите и се предпазвайте от измами, обири и загуби. Вашата планета Венера е ретроградна от 23 юли до 6 септември, което постанова да се грижите повече за себе си и в този период да не правите планови интервенции и пластични интервенции, изключително дамите. Някои от вас може да срещнат в този период остаряла обич или да се върнат при сътрудник.

СКОРПИОН – до 10 юли в това число се предпазвайте от спорове с сътрудници и съперници, изключително родените след 10 ноември Скорпиони. На работното място също няма да е умерено и е добре да не спорите с шефовете. Но каквото и да се появи като предизвикателство, имате късмет да го преодолеете, стига да не изпадате в гняв и да не драматизирате повече от нужното. Около 20 – 27 юли всички представители на този знак би трябвало да демонстрират повече разсъдък в дейностите си и самообладание в връзките с близките. Избягвайте пътешестване на дълъг път и се предпазвайте от контузии или произшествия. Не са изключени грижи към децата или за различен член от фамилията. Ако преди известно време по някакви аргументи сте се разделили с обичан човек, след 27 юли имате късмет да се съберете още веднъж, само че не и без изпитание и предпочитание от двете страни. Любовта е всеопрощаваща!

СТРЕЛЕЦ – възползвайте се от всяка появила се опция за повече облаги до 10 юли. Добър интервал също за фамилни придобивки, изяви в обществото и развиване на значими за вас каузи, за сватби и други тържества. Вашите деца също ще ви радват и ще ви карат да се чувствате горди с техните триумфи и достижения. Любимите ви хора ще ви поддържат във всичко. След 10-ти на родените в края на ноември Стрелци ще се наложи да се въоръжат с доста самообладание, да са по-постаянни в желанията си, да не подхващат рисковани и недомислени дейности. Ще срещате по-често спънки от страна на недоброжелателни хора, а не са изключени и спорове. Напрежението в фамилията и на работното място може да се увеличи. Възможни са грижи към възрастен родственик или смени в управлението на компанията. Избягвайте пътувания, внимавайте за неприятности и произшествия на 21, 28 и 29.

КОЗИРОГ – след 10 юли навлизате в един доста положителен и сполучлив интервал, само че дотогава се въздържайте от смели дейности, изключително във финансовата сфера и бизнеса. Възможни са малко повече разноски по децата или неприятни изненади от тяхна страна, прояви на ревнивост от страна на колегата. Втората половина на месеца е извънредно удобна за сключване на контракти, покупки на техника и други артикули за дома, за пътувания, почивки и отпуски, за реклама и други значими за вас стъпки. Енергиите се трансформират и хармонизират – Марс в Дева и Юпитер в Телец са в добър аспект към Слънцето ви. Ще имате цялостен триумф във всичко, а някои от вас може даже да получат покачване в работата или в допълнение финансово заплащане. От 29 юли и Меркурий планетата на мозъка и връзките навлиза в Дева. Той ще ви оказва помощ както в общуването, по този начин и при взимането на решения.

ВОДОЛЕЙ – Венера и Марс в Лъв до 10 юли ще продължат да ви тормозят с напрегнатия си аспект към Уран в Телец и Слънцето ви. Те основават напрежение както във финансовата сфера, по този начин и в партньорствата и любовта. Уран е планетата на обратите, тъй че бъдете изключително деликатни с парите и във връзките. Периодът не е добър за огромни капиталовложения и всевъзможни рисковани дейности. Не са изключени и грижи към член на фамилията. Не забравяйте да ревизирате при излизане от вкъщи дали не сте не запомнили да изключите някой от домакинските електроуреди или бойлер, заради заплахата от пожари и детонации. Ако сте възнамерявали да пътувате и почивате някъде, вземете превантивни ограничения против кражби до момента в който ви няма. На 19, 26 и 27 юли избягвайте спорове и в случай че шофирате, бъдете по-концентрирани зад кормилото. Нужно е да сте по-гъвкави и търпеливи с близките. 

РИБИ – много от вас през първите 10 дни на месеца ще са по-ангажирани в работата си и ще би трябвало да довършите някои стартирани задания. Няма да ви липсват занимания и радостни моменти в всекидневието. Любовта ще процъфтява, само че гледайте да не е на работното място или с сътрудник. Сатурн във вашия знак постанова поемането на отговорност и по-сериозно отношение към всичко и всеки за по-дълъг интервал от време. А след 10 юли Марс в Дева ще ви подтиква към риск, което не ви предлагам. Може да си навлечете неприятности – при някои в работата, при други проблеми в фамилията, а при трети – с органите на властта. Проявите ще са в разнообразни сфери от живота, според от заложеното във всеки персонален хороскоп. Бъдете извънредно рационални и внимателни, изключително родените през февруари Риби. Грижете се за здравето. Внимавайте в дейностите си най-много на 20, 21, 28 и 29 юли. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

• Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 3, 4, 9, 10, 17, 25 и 31 юли.

• Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 2, 7, 8, 13, 15, 21, 22, 28 и 29 юли.

• Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 5, 6, 11, 12, 18, 19, 20, 26 и 27 юли.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2023:  

• Пълнолуние – 03.07.2023 – 14:39 часа – Луна в Козирог

• Последна четвърт – 10.07.2023 – 04:48 часа – Луна в Овен

• Новолуние – 17.07.2023 – 21:32 часа – Луна в Рак

• Първа четвърт – 26.07.2023 – 01:07 часа – Луна в Скорпион

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

02.07.2023 от 16:33 ч. - 02.07.2023 до 20:20 ч.

04.07.2023 от 19:45 ч. - 04.07.2023 до 20:30 ч.

06.07.2023 от 16:42 ч. - 06.07.2023 до 20:32 ч.

08.07.2023 от 21:22 ч. - 08.07.2023 до 22:19 ч.

11.07.2023 от 02:11 ч. - 11.07.2023 до 02:55 ч.

13.07.2023 от 09:10 ч. - 13.07.2023 до 10:26 ч.

15.07.2023 от 15:35 ч. - 15.07.2023 до 20:13 ч.

18.07.2023 от 06:06 ч. - 18.07.2023 до 07:39 ч.

20.07.2023 от 17:08 ч. - 20.07.2023 до 20:12 ч.

23.07.2023 от 07:06 ч. - 23.07.2023 до 08:54 ч.

25.07.2023 от 18:05 ч. - 25.07.2023 до 19:55 ч.

28.07.2023 от 01:36 ч. - 28.07.2023 до 03:24 ч.

30.07.2023 от 02:51 ч. - 30.07.2023 до 06:44 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа. 

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР